Muziekliefhebbers opgelet

bas paardekooper

Muziekliefhebbers opgelet !!!!

Zoals de afgelopen weken al meerdere malen in de Dorpsketting te lezen is geweest, zijn we met het Dorpshuis bezig om op zaterdagavond meerdere malen per jaar bandjes avonden te organiseren. Dit idee is ontstaan omdat ik regelmatig  hoorde dat er tegenwoordig bijna nooit meer (buiten Summerland) bands optreden in Stompwijk.

De keuze die we hebben gemaakt is een podium te bieden aan “jonge / beginnende” bands. Om een goede, gezellig drukke opstart te maken hebben we ervoor gekozen om het eerst dicht bij huis te houden en de eerste avond op zaterdag 29 oktober a.s. “onze eigen” Bas Paardekooper & the Blew Crue en het Leidschendamse Big-Dutch neer te zetten. Voor de komende edities hebben we ook al een aantal interessante jonge bands op het oog.

Voor het project hebben we echter wel enige publieke draagkracht nodig, omdat we voor deze avonden ook de nodige apparatuur moeten inhuren.

Dus als je dit project en de “jonge” bands (zij krijgen een deel van de entree) een warm hart toedraagt, koop dan een kaartje voor slechts 3 euro.

De kaarten zijn te koop bij Café de Gouden Leeuw (Ruud en José) en de COOP supermarkt.

Sinds deze week zijn we ook te volgen via:  twitter.com/liveinstompwijk

Dus muziekliefhebbers: koop een kaartje en zorg er samen voor dat er in Stompwijk weer vaker, gezellig met een drankje, van live bands te genieten valt.

Namens het Dorpshuis,

Arjan (PeeWee) van Steen