Cursus bridgen

Cursus Bridgen

Twee weken geleden hebben wij een oproep gedaan aan geïnteresseerden om een nieuwe cursus te starten “leren Bridgen”. Deze cursus “Bridgen” is bestemd voor mensen die nog geen ervaring hebben met bridgen èn voor degenen die hun kennis willen opfrissen.

Een aantal enthousiaste mensen heeft zich inmiddels al aangemeld, maar we willen dat groepje graag nog verder uitbreiden.

Er is nog tijd om je ook aan te melden. Doe het snel dan kunnen we meteen beginnen voor de winterse dagen. Ook als je alleen wilt komen ben je natuurlijk van harte welkom. Het is zeker niet nodig om een koppel te zijn, die worden aan tafel wel gevormd! Bridge is een spannend en sociaal kaartspel met eindeloos veel mogelijkheden en diepgang!

Meld je dus snel aan, dan gaan we meteen van start in het Dorpshuis!

Laat het mij weten via de mail: pujaolsthoorn@gmail.com of via mijn mobiele nummer 06-27291590.

Mirjam Olsthoorn