Beste Dorpsgenoten

Beste Dorpsgenoten!

‘Het kan toch niet waar zijn?!’ dachten wij, zes vrijwilligers die het aandurven om de Sinterklaas intocht te organiseren, toen wij hoorden dat deze anders niet meer door zou gaan!

Zo gezegd, zo gedaan; onze goedheiligman zet ook dit jaar voet aan wal in Stompwijk! Om precies te zijn op zaterdag 26 november 2011 om exact 14.00 uur bij de welbekende Hoge Brug. Hierna begeven de Sint en zijn Pieten zich richting Het Blesse Paard waar deze graag vermaakt willen worden. Misschien heeft u nog een spetterende act die u durft op te voeren voor de Sint? Begin dan maar vast met oefenen!

Wij zetten ons in om de Sint ook dit jaar weer in Stompwijk te mogen ontvangen, misschien zijn er dan nog wat ondernemers of dorpsgenoten die de Pieten dit jaar op financieel gebied kunnen ondersteunen? Voor informatie kan er contact opgenomen worden met Het Blesse Paard; 071 -5801590 of stuur even een e-mail naar: Info@hetblessepaard.nl.

Tot slot willen wij Kees Luiten en zijn team bedanken voor de geweldig georganiseerde intochten van de afgelopen jaren! Voor ons een prachtige basis om op voort te borduren.

Groeten,

de IntochtCommissie 2011