Foto’s theaterworkshop Maerten v.d. Velde

theaterworkshopFoto’s theaterworkshop Maerten van den Velde

Donderdag 13 en vrijdag 14 oktober heb ik theaterworkshops gegeven op de Maerten van den Veldeschool in het kader van de Kinderboekenweek. Enorm leuk om te doen!  Ik heb hier van elke groep foto’s van gemaakt. Als u uw kind in actie wilt zien, typt u de link:

http://www.mijnalbum.nl/Album=Z3NR4ZQW in uw adresbalk. Dan komt u op de site Mijn Album en daar ziet u direct alle foto’s. Om de foto die u graag wilt hebben op te slaan gaat u op de foto staan, klikt op uw rechtermuisknop en dan op ‘afbeelding opslaan als’ en vervolgens kunt u de foto opslaan in een map naar keuze. Er zijn inmiddels ook al een aantal aanmeldingen voor de theatercursus van 6 lessen. U kunt uw kind nog aanmelden (eventueel samen met u). Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u mailen naar  a.groenewegen@inter.nl.net of bellen naar  06 53313316.

Anja Groenewegen