Klavrrjasavond van Stichting Amigos groot succes

DSC00620Klaverjasavond van Stichting Amigos een groot succes!

Opbrengst € 907,–

Het team van Jan Faas wint de Stichting Amigos beker!

Zaterdagavond 22 oktober was de kantine van Stompwijk ’92 gevuld met 96 klaverjassers. Allemaal gekomen om Stichting Amigos te ondersteunen. Ze kregen een gezellige kaartavond met koffie, koek en een hapje met bitterbal. Er moesten zelfs nog 7 tafels bijgezet worden wat totaal 24 tafels maakten. Een TOP avond! Omdat het club klaverjassen is zie je families, vrienden, vriendinnen en kaartclubs met elkaar kaarten. Op deze manier kunnen we wel spreken van een familieavond. Ook mochten wij kaarters begroeten van de klaverjascursus.

Deze avond werd geopend met een welkomstwoord van onze kersverse voorzitter Adrie. Hij kon alleen maar glunderen met zo’n opkomst. Hij zag hoe het Amigos team achter de bar en alles wat erbij komt kijken voor het regelen van de kaartavond zelf, als een goed geoliede machine liep. Het inschrijven, tafelnummers ophalen en weer uitdelen, de puntentellingen invoeren op de laptop enz. Over alle andere voorbereidingen maar niet te spreken. Ach het draaiboek is er en die werk je gewoon af! Maar dan nog is het altijd weer spannend.

Als dan iedereen klaar is met kaarten dan stijgt de spanning! Welk team komt er als winnaar uit de bus. Dit jaar waren Jan Faas, Cock Faas, Leny van Ruyven en Bertus Reijgersbergen de winnaars met totaal 21.838 punten. Zij ontvingen de beker en natuurlijk werd dit op de foto vastgelegd. Als tweede eindigde het team van Con van Gessel met 21.400 punten en als derde het team van Wim v.d. Bosch met 20.574 punten. De troostprijs ging naar het team van Bart Pouw met 15.812 punten.

Wij danken natuurlijk Stompwijk ’92 voor het gebruik van de kantine, alle sponsors zoals: van Bohemen Poelier, Bloemsierkunst de Passie, onze bollenman en alle anderen voor de prijzen en dergelijken. Vooral het “kantine” personeel wil ik hartelijk danken. Zonder jullie helpende handen kan ik deze kaartavond niet organiseren. Ook de mensen, die reserve staan om mee te kaarten enorm bedankt.

Met dit mooie bedrag kan Linda onder andere een warm kerstfeest verzorgen voor de kinderen van het opvanghuis KUSI WASI van Centro Educativo Ñanta in Bolivia. Ze was 4 weken op bezoek geweest en tijdens de kaartavond zat zij in het vliegtuig van Madrid naar Santa Cruz in Bolivia en zondagavond zou ze weer in haar woonplaats Sucre aankomen. 

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot    Stichting Amigos