Live in Stompwijk

live in Stompwijk

Live In Stompwijk

Aanstaande zaterdag is het zover, de eerste editie van “Live In Stompwijk”. Deze avond valt er voor het eerst sinds lange tijd in het Dorpshuis weer te genieten van live pop/rock muziek, Deze eerste editie zijn het de bands “Big-Dutch” en Bas Paardekooper &”the Blew Crue” die met hun bluesrock de zaal op z’n kop zullen proberen te zetten. Wij als organisatie hopen dat het net zo’n gezellige sfeer wordt als in het verleden, toen er door de jeugdsoos met Kerst en Pasen bands in de grote zaal werden neergezet en  jongeren en oudere jongeren genoten van een portie live-muziek.De kaarten zijn tot en met zaterdag voor slechts 3 euro te koop bij Café de Gouden Leeuw en de COOP supermarkt. Indien voorradig zijn er ook nog kaarten verkrijgbaar aan de deur.Dus kom allemaal aanstaande zaterdagavond naar het Dorpshuis voor een gezellige avond vol muziek. De zaal gaat open om 20.00 uur en de eerste band begint om 20.30 uur.

Tot zaterdag