Najaarsconcert fanfare Juliana

Najaarsconcert fanfare Juliana Trombones in de hoofdrol

Zondag 13 november is het weer zo ver, fanfare Juliana geeft dan haar jaarlijks terugkerend najaarsconcert.  Het jeugdorkest trapt die middag af met een aantal nummers waarop zij de laatste tijd hard hebben gerepeteerd onder leiding van Richard Vrijhoef. Hij is sinds kort naast dirigent van de fanfare ook de dirigent van het jeugdorkest. De tijd die ze samen repeteren is nog maar kort, toch is er al groot resultaat!

Na de eigen nummers van het jeugdorkest, spelen de jonge muzikanten nog een nummer samen met de fanfare, waarna de fanfare de rest van het concert voor haar rekening zal nemen. Het muziekstuk dat samen gespeeld wordt heet ‘tricky trombones’ wat ook het thema is van dit concert.

Zoals het thema al doet vermoeden, spelen de trombones dit keer de hoofdrol! In een aantal belangrijke muziek stukken die gespeeld zullen worden, zit een mooie trombonesolo of speelt de hele trombonesectie de melodie.  Voor de trombonesectie een heleboel blaas en schuifwerk wat uiteindelijk leidt tot een swingend geheel, waar u zeker van zult genieten!

Het concert begint om 14.30 uur en zal voor het eerst sinds lange tijd weer plaatsvinden in, de nu volledig gerestaureerde, Laurentiuskerk in Stompwijk. Na afloop van het concert is er een gezellige borrel in het Dorpshuis. Wij zien u graag de 13e!

Met muzikale groet,
Fanfare Juliana