Welke Prins en Page zwaaien dit jaar de scepter in Gaandrie

Welke Prins en Page zwaaien dit jaar de scepter in Gaandrië ?

Binnen de vereniging maar vooral daarbuiten wordt al veel gediscussieerd over wie de nieuwe Prins en Page zullen zijn. Verschillende namen passeren de revue en er zijn maar enkele mensen die het echt weten. Maar zaterdag om 23.11 uur weet iedereen die in Het Blesse Paard is ook welke Prins en Page de scepter overnemen van Prins Wim de 3de  en Page Margret.

Prins Wim zal na het overhandigen van de scepter zelf worden overgedragen aan de heren van de Oud-Prinsen, hiervoor zal hij eerst een toetredingstest af moeten leggen. Dit gaat altijd gepaard met veel leut en gein.

Tijdens het Brillenbal wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins en Page zijn, maar ook worden er op deze avond prijzen uitgereikt aan de mooist verklede persoon en groep. Dus kom op mensen,en koop/huur of freubel een mooie outfit in elkaar en sleep die prijzen in de wacht! U bent vanaf 21.00 uur welkom, we hopen u zaterdag 12 november te zien!

Gaanders naar Maastricht !!!

Zoals u misschien 2 weken geleden heeft gelezen gaan de Gaanders naar Maastricht op 11 november. Op dit grootse evenement mogen wij als de Gaanders natuurlijk niet ontbreken. In Maastricht word om 11.11 uur s`morgens hun nieuwe Prins voor het komende seizoen bekend gemaakt.

7.00 uur s`morgens vertrek vanaf sportpark Stompwijk `92’.

Kosten bus 25 euro. Verwacht vertrek vanuit Maastricht 19.00.

Opgeven kan nog tot 1 november via onze site.

Hier nog wat data:

Zaterdag 7 en Zondag 8 jan: Gaandersboekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 21 jan: Gaanders Bierstube

Zaterdag 18 feb: Optocht, Straatcarnaval en Gekostumeerd Bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders