Hallo Flowerpowergirls van de 12uurs wedstrijd

DSC_0090aHallo Flowerpowergirls van de 12uurswedstrijd,

We zijn weer in de prijzen gevallen en hebben weer de laatste plaats gehaald bij 12 uurswedstrijd in Noordwijkerhout. Dat betekent de GOUDEN beker!!!!!

Ondanks dat we niet mee mochten doen met de pony’s omdat in ons dorp droes heerste, mochten we toch nog met de spelletjes mee doen.  Met of zonder pony’s, de gouden beker is voor de Blesruiters!!! Tja, we kunnen natuurlijk niet allemaal winnen en met “gewoon” zilveren beker thuis komen.

 En, we zijn eerste geworden met musical waarbij Maira en Joysi live hebben gezongen (dit was nog nooit gedaan) en daarbij werden begeleid door ons achtergrond danskoor: Liesanne, Chantal, Anne, Anouska, Milenka en Stephanie. Meiden wat hebben jullie je best gedaan! We willen iedereen bedanken: reserves, ook zij liepen de hele dag met ons mee, het bestuur van de Blesruiters en het publiek die aanwezig waren. Bedankt iedereen voor jullie bijdrage!

Gerda, Sonia, Nicoline en CArmen

Voor de geïnteresseerden hebben we nog een filmpje kunnen maken tijdens optreden bij 12uurswedstrijd de Flowerpowergirls zijn te zien bij youtube.  www.youtube.com/watch?v=c1wCs7VqG1g