Geslaagde 1ste editieLive in Stompwijk

Bas PaardekooperGeslaagde 1ste editie Live in Stompwijk

Afgelopen zaterdag gingen de deuren van het Dorpshuis voor de eerste keer open voor “Live In Stompwijk”. Organisatie en bands van de avond hadden er zin in en het publiek ook, want de zaal stroomde lekker vol. Uiteindelijk stopte de teller op 85 muziekliefhebbers die genoten hebben van de optredens van Big Dutch en Bas Paardekooper & the Blew Crue.

Ondanks wat kleine organisatorische kinderziektes werd het een zeer geslaagde 1ste editie van “Live In Stompwijk”. De volgende “Live In Stompwijk” zal gehouden worden op zaterdag 26 november en dan zullen er weer 2 andere onbekende bands het podium van het Dorpshuis betreden. Welke bands dat zijn zullen we de komende weken bekend maken in de Dorpsketting en op twitter.com/liveinstompwijk. Wij bedanken het aanwezige publiek en hopen 26 november op weer zo’n geslaagde avond live muziek.