NK afstanden

Thom van BeekNK Afstanden

Ook dit jaar doet Thom van Beek weer mee aan het NK afstanden. Thom is opgenomen in de commerciële schaatsploeg van 1nP en heeft de hele zomer hard getraind voor het NK!

Het NK afstanden 2011 – 2012 zal worden gehouden op 4 t/m 6 november 2011 in Thialf, Heerenveen. Hier zal worden gestreden om de Nederlandse titel per afstand. Thom verschijnt aan de start op de 1500 meter. Deze afstand wordt verreden op zondag 6 november, starttijd 12:00 uur. Daarnaast is Thom eerste reserve op de 1000 meter, hopelijk mag hij bij deze afstand toch nog aan de start verschijnen. De 1000 meter wordt verreden op zaterdag 5 november, starttijd 13:00 uur.

Het NK afstanden wordt uitgezonden bij de NOS, kijken dus!

Veel succes Thommie!!!

Winfried, Annelies, Iris, Sanne en Ralph