Bardancing Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen weekend:

Afgelopen weekend was de Bardancing slechts één keer geopend en dat was natuurlijk op de gebruikelijke zondag. Tijdens deze zondag werd er onder genot van een drankje en een paar lekkere plaatjes van de DJ uitgebreid nagesproken over het weekend. Ook werd er gedanst, gelachen en werd er ook een kaartje gelegd

Aankomend weekend:

Aankomend weekend is Bardancing Beatz tweemaal geopend. Om mee te beginnen op de vrijdag. Want dan is het weer Tuintje Party! Dit is het gezelligste indoor tuinfeest dat je ooit zult meemaken! De Bardancing zullen we dan omtoveren tot één van de mooiste en sfeervolste tuinen die er bestaan. Het feest zal om 21:00u beginnen en de entree is geheel gratis! Ook kun je op deze avond alweer kaarten kopen voor het Kerstfeest, dit knalfeest dat plaatsvindt op zondag 25 december wilt u absoluut niet missen! De kaarten zijn vanaf €5,- verkrijgbaar aan de bar. Wij adviseren u niet te lang te wachten met het aanschaffen van uw kaart vanwege een door ons verwachte stormloop op deze kaarten. Uiteraard zullen wij komend weekend ook weer open zijn op zondag, de deuren gaan om 19:00u open. De ideale afsluiter van het weekend!

Back to the special flavours:

Verder staat het feest Back to the special flavours op zaterdag 19 november in het vooruitzicht. Met dit feest zullen wij het tussen 1997 en 2007 populaire drankje Bacardi Breezer weer eenmalig terugbrengen in ons assortiment. Dit feest was de voorgaande 2 edities een groot succes dus daarom hebben we besloten het dit jaar nogmaals te organiseren. Zorg er dus voor dat je een gaatje houdt in je agenda, want dit feest wil je absoluut niet missen!

Voor meer informatie, foto’s of de complete agenda kijk je op:

www.beat-z.nl 

Wij wensen u verder een fijne school/werkweek en tot a.s. vrijdag!

Het bestuur