Schoenendozen actie4kids

DOE MEE! – SCHOENENDOZEN – ACTIE4KIDS –  DOE MEE!

Ongeveer 45 kinderen hebben vorige week  bij de Hobbyclub een schoenendoos versierd. Er werd hard gewerkt en het was een gezellige boel. Doordat we van mensen uit Stompwijk al veel spulletjes hadden gekregen, konden we al een begin maken met het vullen van de dozen.

De dozen worden thuis verder gevuld met spulletjes zoals schriften, potloden, pennen, schrijfblokken, kleurboeken, kleurkrijt, zeep, shampoo, washandjes, tandenborstels en tandpasta, kinderpleisters en ondergoed, maar ook knuffels, knikkers, speelgoedauto’s, puzzels, een springtouw of muziekinstrumentjes (geen oorlogsspeelgoed of etenswaren). Met een schoenendoos laten we zien aan kinderen in weeshuizen, vluchtelingenkampen en sloppenwijken dat we aan hen hebben gedacht. De schoenendozen van dit actiejaar gaan naar: Moldavië, Oeganda, Roemenië, Sierra Leone en Zambia.

Doe ook mee en maak andere kinderen blij met een prachtig cadeau!

Je kan natuurlijk ook thuis nog een schoenendoos versieren en dan vullen met spulletjes. De doos niet dicht plakken maar sluiten met een elastiek. Plak er één van onderstaande plaatjes op zodat te zien is of de doos voor een jongen of meisje en voor welke leeftijd is. Voor de verzendkosten is een bedrag nodig van €5,00 die je in een envelop er los bij kunt doen (niet in de doos).

Je mag hem afgeven op school, bij de Hobbyclub, bij Marjolein Janson op Meerlaan 9 of  bij Anneke van Bemmelen, Dr van Noortstraat 73. Inleveren kan tot uiterlijk donderdag 17 november! Daarna gaan de dozen naar plaats van bestemming.

Groetjes van de Hobbyclub en de werkgroep Gezinsviering