De Gaanders

GaandersPrins John II en page Wendy zijn het geworden!!!

Het is bekend!! Prins John II en Page Wendy zijn de opvolgers van Prins Wim III en Page Margret. Afgelopen zaterdag op 12 november tijdens het “Brillenbal” is dan eindelijk bekend geworden wie de nieuwe Prins en Page zijn voor het carnavalsseizoen 2011/2012. Tijdens een spetterend openingsbal zijn Prins John van Marwijk, Page Wendy Gehrmann en Opper Hans Bierhuis geïnstalleerd.

De avond begon rond 22.00 uur toen er 2 nieuwe Raad van 11 leden werden geïnstalleerd, nieuw in de raad zijn Wout Brugman en Niels van der Voort. Zij hebben de cape en steek overgenomen van Vincent Romijn, Rogier Loomans en Roel Onderwater.

Prins  John kreeg natuurlijk eerst de cape omgehangen en daarna de steek op en moest toen de proclamatie voorlezen voordat hij en Page Wendy het scepter mogen gaan zwaaien.

Tijdens deze avond kon je duidelijk zien dat iedereen zijn uiterste best had gedaan om iets te verzinnen met het thema Brillenbal aan te doen. De jury kwam uiteindelijk na veel overleg bij de volgende winnaars uit:

Bij de mannen: Marnix van Bemmelen

Bij de vrouwen: Sandra van der Deijl

Bij de groepen: Het personeel van “Het Blesse Paard”.

Oud Prins Wim is tijdens een prachtige show in elkaar gezet door de Oud Prinsen afgevoerd. En behoort nu tot de oud Prinsen, er was een heuse hindernisbaan in elkaar gezet door de Oud Prinsen.

Hier nog wat data:

Zaterdag 7 en zondag 8 jan: Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 21 jan: Gaanders Bierstube

Zaterdag 18 febr.: Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders