The Beatz

Afgelopen weekend

Dit afgelopen weekend gaven we ons beroemdste thema ooit. Namelijk Tuintje Party. De Beatz werd omgetoverd in één van de mooiste herfsttuinen van NL. De deuren gingen stipt om 21.00 uur open en gelijk waren al de eerste klanten die binnen kwamen. Niet lang daarna stond de tuin al aardig vol en werd er lekker gedanst op de muziek die de DJ’s uit de speakers knalden.

Ook op deze avond ging de voorverkoop van start voor het gezelligste feest van het jaar: Kerstfeest. Kaarten zijn verkrijgbaar bij ons aan de bar voor maar € 5,-. Wees er wel snel bij want OP=OP.

Zondag waren we ook geopend en werd het weekend weer nabesproken onder het genot van een lekker drankje en een lekker muziekje.

Back to the Special Flavours

Dit weekend hebben we op de zaterdag back to the special flavours. Op deze avond zullen we het wereldberoemde drankje de Bacardi Breezer weer in ons assortiment hebben. Heb je altijd al is dit drankje willen proberen? Dan ben je zaterdag van harte welkom. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan en de entree is GRATIS!

 

Nog een fijne school/ werkweek en hopelijk tot zaterdag!

Groeten het bestuur