Live in Stompwijk

Zaterdag 26 november vindt de 2e editie van Live In Stompwijk plaats in het Dorpshuis. Na een zeer geslaagde eerste editie hopen wij ook deze avond weer op een fantastische muzikale avond. De bands voor deze avond zijn inmiddels vastgelegd en dat zijn:

DISFUNCTION en AGENT STARFISH

De Dordrechtse band Disfunction zal als eerste het podium betreden. Deze alternative rockband is in staat het publiek mee te slepen in de ervaringen die zij zelf op het podium hebben. Dit betekend genieten en los gaan. Een band met een eigen strakke sound en heel veel energie die zijn inspiratie haalt uit bands als; Staind, Deftones en Anberlin. Meer info over en muziek van deze band vind je op disfunctionmusic.hyves.nl/

De tweede band van deze avond is de indierockband Agent Starfish uit Delft. Deze band maakt een eigentijdse en eigenwijze kruisbestuiving van gitaar-rock en elektropop. De muziek is ergens te plaatsen op het uiteenlopende spectrum dat loopt van Snow Patrol tot the Nine Inch Nails. Hypnotiserende ritmes (mede veroorzaakt door de elektronische drums), melodische gitaren en vocalen die het midden houden tussen Iggy Pop, Anthony Kiedis en Lou Reed. Bij dit alles staan power en zeggingskracht voorop. Meer info over en muziek van deze band vind je op ongekendtalent.nl/band/agent-starfish.

De entree voor deze avond is ook nu weer slechts € 3,– en de kaarten zijn vanaf aanstaande woensdag te koop bij de COOP Supermarkt en Café de Gouden Leeuw (Ruud en José).

Volg ons ook op twitter.com/liveinstompwijk en facebook.com/liveinstompwijk