Sfeervol Kerstwinkelen bij de Passie

Sfeervol kerst winkelen bij Bloemsierkunst “De Passie”

Na groot succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer moonlightshopping georganiseerd bij Bloemsierkunst “De Passie”. Dit maal zal de avond een samenwerking zijn met Gewoonhuis.nl, Roos Feestartikelen, Andrea’s Bijouterie, Studio Oase, Jolanda klankschalen & Stichting Amigos, welbekende bedrijven in Stompwijk en omgeving.

De winkel zal op vrijdag 25 november een Zwarte Piet op bezoek hebben waarmee de kinderen op de foto kunnen en vrijdag 9 december is de kerstman er, en weer de fotograaf. De foto’s kunnen gratis van de site van Fotografie Carmen worden afgehaald .

Iedereen is welkom om vrijblijvend rond te snuffelen in de omgetoverde kerstwinkel in Stompwijk. Deze kerstwinkel zal vele kerststukken, speciaal kerstbloemwerk, (advent-) kerstkransen, bijouterieën, etc. bevatten. 

We hopen vele geïnteresseerden te kunnen verwelkomen met deze ruime opzet van ondernemers , zegt Ingrid Verboon eigenaresse van “De Passie”.

Op deze sfeervolle koopavonden zijn er bijzondere aanbiedingen die alleen deze avonden gelden !!!! Voor meer informatie:Tel. 071-5803515

Tussen 19.00 tot 21.00 staat er een heerlijke glas Glühwein & ander lekkers voor u klaar…

Graag tot ziens op de Dr. van Noortstraat 186