Beatz

Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend hadden we weer eens een feest op de zaterdag met als thema:: Back to the Special Flavours. Op deze avond hadden we het wereldberoemde drankje van Bacardi, namelijk de Breezer, in ons assortiment. We hadden 3 smaken: orange, lime en cranberry. Tot onze verbazing gingen de cranberry’s als warme broodjes over de bar heen. De DJ’s draaiden ook weer de lekkerste nummers uit de speakers waarop iedereen spontaan mee begon te dansen. De avond verliep goed en iedereen ging ook weer met een goed gevoel over een geslaagde avond naar huis.

Aankomend weekend

Dit weekend zullen we alleen op de zondag open zijn. Zit je je gewoon op een zondagavond enorm te vervelen? Kom dan gezellig bij ons je weekend afsluiten met een lekker drankje en een rustige achtergrond muziekje.

Sinterklaasfeest

Vrijdag 2 december zal de Goed Heiligman weer een bezoekje komen brengen aan de gezelligste kelder van het land. Hij en zijn knechten komen weer kijken of iedereen dit afgelopen jaar zich heeft weten te hebben gedragen. Sommigen krijgen wel een leuk cadeau van de Sint. De deuren zullen rond 21.00 uur open gaan en de entree zal de Sint deze keer betalen.

Kerstfeest

De kaarten van het Kerstfeest zijn al 2 weken in de voorverkoop en ze vliegen over de toonbank heen! Het feest zal plaatsvinden op Eerste Kerstdag 25 december en je zult een kaartje moeten bemachtigen om naar binnen te komen. De kaarten zijn voor maar € 5,— verkrijgbaar bij ons aan de bar!

Houdt onze site in de gaten voor verandering en volg ons op twitter, hyves en facebook!

Een prettige school/werk week en tot de volgende keer!

Groeten, Het Bestuur