Gaat Stompwijk dit keer weer met de eer strijken?

 2 Jaar geleden werd in Zoeterwoude meegedaan aan het “Zerious request” spectakel van radio 3 FM. Net als dit jaar werd toen ook een levende jukebox gemaakt van Zoeterwoudse en Stompwijkse bands. De Hekking B band werd die avond met kop en schouders nr. 1 en Fool Speed Ahead stond op 3. Op deze manier haalde Stompwijk mooi het grootste bedrag binnen.

Ook dit jaar staan ze er weer en is Stompwijk zelfs ook vertegenwoordigd door een 3de band nl. “Bas Paardekoper & the Blue Crew”. Overal in het dorp verschijnen posters en bij de diverse bedrijven staan al spaarpotten waarin gedoneerd kan worden. Dit wordt door Maarten & Mariska van der Meer gecoördineerd en zij gaan zich inzetten om in Stompwijk weer een mooi bedrag te verzamelen.

Volgende week kunt u zien welke nummers er door wie gespeeld zullen worden, dus zoek uw favoriet uit en stort een mooi bedrag voor het goede doel.

Henk de Winter