schoenendozenactie 4kids

actie4kidsStompwijk vult 115 schoenendozen voor Actie4kids!

Ook dit jaar werd in Stompwijk meegedaan aan de schoenendozenactie; Actie4kids, in samenwerking met de werkgroep Gezinsviering en de Hobbyclub. Schoenendozen werden versierd door kinderen  en gevuld met spulletjes zoals schoolartikelen, toiletspullen, speeltjes en knuffels. Deze dozen worden cadeau gedaan aan kinderen in weeshuizen, vluchtelingenkampen en sloppen- wijken in Moldavië, Oeganda, Sierra Leone en Zambia. Met een gevulde schoenendoos laten we zien dat we aan hen hebben gedacht. Tijdens een gezinsviering in de kerk en op school konden de dozen worden ingeleverd. We mochten een totaal van 115 dozen wegbrengen naar het inzamel depot in Zevenhuizen! Dank aan alle kinderen, maar ook aan alle andere mensen uit het dorp, die deze actie weer tot een groot succes hebben gemaakt!