Gaat Stompwijk dit keer weer met de eer strijken tijdens Zeriouz Zoeterwoude?

 En halen de drie Stompwijkse bands weer het meeste geld op voor Serious Request in Zoeterwoude tijdens de “levende jukebox” op 22 december?

Wij hopen het van harte, MAARRRRR……………..

Stel dat u geen keuze kunt maken (wat bijna ondenkbaar is) of u heeft nog wat geld over……….dan zijn er nóg een aantal liedjes waar u op kunt stemmen om het goede doel te steunen. Mijn  zusje Yvonne (helft van de week in Stompwijk) en ik (Stompwijkse) doen ook mee met Zerious Zoeterwoude, samen met onze band:  “No Ordinary Family” (tot nu toe vooral bekend in de familiekring).

Onze  Nummers:

1. Forever Lost- Magic Numbers ( ons favoriete nummer)

2. Summertime-traditional

3. The Harder They come- Joe Jackson

4. Uninvited-Alanis Morisette

5. Surrender-No Ordinary Family

6. Young Folks- The Kooks

7. I saw mommy kissing Santa Claus

U kunt ons laten spelen (en daardoor beluisteren) door een bedrag te storten op bankrekening  47.16.38.951  t.n.v. Zeriouz Zoeterwoude o.v.v. titelnummer en onze bandnaam. Onze nummers staan natuurlijk ook op site van www.zeriouzzoeterwoude.nl

Yvonne Groenwegen en Carla van der Salm- Groenewegen