KLaverjassen voor beginners/opfriscursus voor herintreders

Klaverjassen voor beginners /opfriscursus voor herintreders

Al enige tijd kaarten we elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Dorpshuis. Het zijn altijd hele gezellige avonden waar jong en oud (van 12 tot 85 jaar) aan deelnemen. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De entree is € 2,-, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Nog nooit geklaverjast? Dit is uw kans dit leuke spel ook te leren. Wel ooit geklaverjast, maar toch een soort drempelvrees om bij een vereniging binnen te stappen? Ook dan is het leuk om te komen en de weggezakte kennis op te halen. Verder is het gewoon gezellig om met beginners en wat gevorderden te kaarten op je eigen tempo. We kaarten niet om prijzen, gezelligheid staat voorop.

U bent allen van harte welkom om een keer te komen kaarten. Er zitten geen verplichtingen aan en er zijn genoeg mensen die het u graag willen leren. Zijn er nog vragen bel dan 071-5804172.

Anneke van Bemmelen en Wilma van Es