The Beatz

Afgelopen weekend

Dit weekend waren we helaas maar één keertje geopend en dat was namelijk op de zondag. Je kon weer gezellig je weekend bespreken en de leukste verhalen van andere horen.

Aankomend weekend

Dit weekend zullen we de Sint verwelkomen in Beatz.

Vrijdag 2 december zal hij even langs wippen in Bardancing The Beatz om te kijken hoe het met jullie gaat. Voor een paar mensen heeft de Sint wat speciaals meegenomen. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan en de entree zal op de kosten van de Sint zijn. We zullen ook op zondag open zijn, dus heb je niks te doen op de zondagavond dan ben je bij ons altijd van harte welkom.

Kerstfeest

Op eerste Kerstdag zullen wij zoals ieder jaar het Kerstfeest houden. De kaartverkoop is al van start en de kaarten zijn verkrijgbaar bij ons aan de bar. Ze zullen maar 5 eurotjes per stuk zijn maar wees er wel snel bij, want op = op.

Nog een fijne school/werk week en tot vrijdag!

Groeten, het Bestuur