Nieuws van Stichting Amigos

DSC_3548Nieuws van Stichting Amigos

De Sint en Piet bezoeken zijn weer geslaagd. Het was een leuke, drukke en spannende tijd. Wij willen iedereen bedanken, die ons voor een bezoek heeft uitgenodigd.

De totale opbrengst is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk rond de

€ 700,– worden. Wij willen al onze Sint (en) en zijn Pieten bedanken voor de vrijwillige inzet voor Stichting Amigos. Geweldig enne ….misschien tot volgend jaar!

Vanaf dinsdag 6 december hebben wij weer de Stichting Amigos Statiegeld Actie in de COOP. Tot en met 7 januari 2012 kunt u uw statiegeldbonnen in de rode Amigos doos doen. Alle kleine beetjes helpen, in Bolivia kan Linda met het geld weer veel betekenen voor de kinderen. Wij bedanken Jos de Graaf van de COOP voor zijn bereidwilligheid.

Tot slot wil ik doorgeven, dat de nieuwe Amigos Nieuwsbrief nr.16 van oktober op de website staat. Belangstellenden kunnen deze uitprinten en het laatste nieuws lezen. Ook onze folder is aangepast! Deze kunt u vinden onder het kopje “meer weten”. www.stichtingamigos.nl

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot,

Stichting Amigos