Tijd voor actie! This one’s for mama

Tijd voor Actie! This one’s for Mama

3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin.

De laatste tijd bent u op verschillende manieren op de hoogte gebracht van deze actie die radio 3FM gaat houden in het glazen huis in Leiden. In Stompwijk is aangehaakt aan de actie Serieus Zoeterwoude en er is een promotiebrief verstuurd naar alle ondernemers in het dorp, met de vraag op welke manier zij de actie willen ondersteunen. Leuke reacties  kwamen onze kant op en zeker die van het Blesse Paard. Wij hebben de beschikking gekregen over de zaal van het Blesse Paard om op donderdag avond 15 december een feest te organiseren waarbij van alle drankjes die er die avond worden verkocht er € 1,—  naar het goede doel gaat! Wat een prachtig gebaar en gelijk iets waar we in Stompwijk goed in zijn, namelijk feestvieren. Wat krijgt u die avond zoal? Muziek op verzoek! Live zullen Bas Paardekoper, Fool Speed Ahead & de Hekking B Band die avond alles spelen waar u die avond voor drinkt. Bij elke bestelling mag u aangeven voor welk lied u drinkt en de bands laten het direct horen. Ook zijn er tussendoor 2 gerenommeerde DJ’s aanwezig welke in de pauzes ook verzoekjes zullen draaien, voor elk bedrag een plaatje. De entree is die avond natuurlijk gratis, maar als je wilt mag je wat in de pot gooien, alles voor het goede doel. Op deze manier gaan de Stompwijkse bands de week erna naar Zoeterwoude, waar op de 22ste in de Meester wij ons dorp van de beste kant laten zien. Dus blokkeer de 15de in uw agenda en kom gezellig langs in het Blesse Paard, we starten om 20.30 en houden het kort maar krachtig, einde avond rond 23.30 uur. Volgende week hopen we nog een bandnaam te brengen.

Henk de Winter/Maarten& Mariska van der Meer