Verslag Live in Stompwijk

Verslag Live In Stompwijk

Zaterdag 26 november was het tijd voor de tweede editie van “Live In Stompwijk”. De opkomst was helaas iets minder dan de eerste keer, maar het publiek dat aanwezig was heeft kunnen genieten van 2 zeer goede bands. Iets later dan gepland, door een technisch probleem met de basgitaar (Cock v/d Meer bedankt voor het lenen van een vervangende basgitaar), begon het eerste optreden van de avond. Dit was voor veel bezoekers een heerlijke opener, want Disfunction wist, mede door de krachtige zang, de zaal te overtuigen. Dit bleek vooral na afloop, toen zij door een flink aantal mensen benaderd werden voor CD’s.

Na een vlotte ombouw was het rond kwart voor 11 tijd voor Agent Starfish. Deze band wist vooral muzikaal te overtuigen en had een grote afwisseling in de nummers. Van meerdere bezoekers kregen ook zij na afloop de complimenten voor een zeer goed optreden.

De volgende “Live In Stompwijk” staat in het teken van de punkrock en vindt plaats op zaterdag 28 januari 2012. De bands die dan het podium zullen betreden zijn ons eigen Fool Speed Ahead en Vine-Yard. De komende weken zullen wij wat meer over deze bands vertellen.

Mocht je nu al benieuwd zijn naar hoe deze bands klinken kijk dan op: www.myspace.com/foolspeedahead en www.myspace.com/wearevineyard .

Het laatste nieuws over “Live In Stompwijk” is natuurlijk ook nog steeds te volgen via twitter.com/liveinstompwijk en facebook.com/liveinstompwijk.