Sinterklaas op school

sdfsdfsd 1161sdfsdfsd 1153Maandagochtend 5 december stonden de kinderen van de Maerten van der Veldeschool gespannen op het schoolplein te wachten. Zou de Sint komen? Er was namelijk geen vlag!!! En zonder vlag komt Sinterklaas niet. Maar wat hoorden ze daar? Getrompetter…

Daar kwamen twee leden van de fanfare aan. Die waren aan het oefenen in het Dorpshuis en daar vonden ze in de tuin de vlag, die van de school verdwenen was. Gelukkig maar want even later kwam Sinterklaas in de Patmobiel aanrijden. Hij had het gevonden omdat er net op tijd een vlag hing. Op de vraag waarom hij niet op het paard was gekomen zei Sinterklaas dat hij met de auto meer bezoekjes af kon leggen. Helaas begon het toen te hagelen en zijn de kinderen de school ingegaan. Sinterklaas heeft in de speelzaal de kinderen van groep 1, 2, 3, 4 en 5 ontvangen. Bij de andere klassen is hij langsgegaan om de surprises te bewonderen. Al met al een echte Sinterklaasochtend….