Serious Stompwijk

Donderdag 15 december van 20.00u tot 23.30u in Het Blesse Paard;

Serious Stompwijk!

 

Steun het Rode Kruis! Drinken voor het goede doel! 

De Stompwijkse bands die op 22 december in café de Meester meedoen aan ZeriouZ Zoeterwoude brengen ook deze avond hun nummers ten gehore waarop geld geboden kan worden. Daarnaast draait DJ Robbin en Eric verzoeknummers tussendoor en zal er een veiling gehouden worden!

Waarom?

Om te zorgen dat de Stompwijkse bands zo hoog mogelijk in de top 100 van ZeriouZ Zoeterwoude komen te staan voor 22 december. Alleen de 50 nummers waar het meeste geld voor wordt geboden, worden gespeeld. En dus, zowel de 15e als de 22e, zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel!

Hoe?

Van ieder verkocht drankje deze avond gaat € 1,50 naar een nummer van één van de bands. Door middel van de verkoop van drank worden de nummers gesponsord en gespeeld, de opbrengst nemen de bands mee naar 22 december. Je bestelt bijvoorbeeld 10 bier op Hekking B Band – Lustfor Life. Hierdoor komt er 10 punten (€ 15) achter Lust for Life te staan. Als Hekking B Band – Lust for Life op dat moment het hoogste bedrag heeft, en dus bovenaan staat, komen ze het podium op en spelen ze dit nummer. Wil je nu liever Bas Paardekooper& the Blew Crue zien spelen, dan bestel je 10 bier, 1 wijntje en 2 cola op Bas Paardekooper, waardoor zij na de Hekking B Band het podium betreden.

Tussen de bands door kan je bij de DJ, tegen een zelf te kiezen bedrag, een verzoeknummer aanvragen. Om de avond nog exclusiever te maken zullen er ieder uur verschillende items geveild gaan worden. Dit zullen o.a. items van de bands zijn, maar ook gesponsorde artikelen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een extra bedrag te sponsoren. Met het bedrag dat elk nummer opbrengt hopen we zo veel geld ingezameld te hebben dat 22 december in Zoeterwoude gedomineerd zal worden door de Stompwijkse bands!

Wie?

Zie de advertentie op de achterkant van deze dorpsketting.

Alles mag en niets moet deze avond… Entree betalen mag, betalen voor de kapstok en wc mag, maar… ‘n drankje kopen MOET! Alles mag voor een gezellige avond en het goede doel van 3FM (This one’s for Mama).

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door:

Party Herberg “Het Blesse Paard”, Salon Silva, Bloemsierkunst “De Passie”, Studio Oase De Stompwijkse kaasboer, Andrea’s Haarstudio, Coop “De Graaf”, IFP verhuur, Belt Music, Dion Sound Productions.

Kan je helaas niet komen maar wil je toch graag het goede doel steunen?

Doneer dan wat geld in één van de spaarpotjes in de winkels in Stompwijk.

Of stort een bedrag op rekeningnummer47.16.38.951 t.n.v. Zeriouz Zoeterwoude o.v.v. de bandnaam en het nummer!

Tot de 15e in het Blesse Paard!

Maarten en Mariska