Hallo familie, vrienden en bekenden

  Alp D'Huzes

Hallo familie, vrienden en bekenden  

               

Ik ga op 6 juni de Alpe d`HuZes zoveel mogelijk keer beklimmen om voor het KWF zoveel mogelijk geld bijeen te fietsen tegen kanker. Iedereen kent in zijn omgeving wel mensen die aan deze ziekte zijn overleden of er tegen strijden. In mijn familie komt deze ziekte nog veel te veel voor en mijn moeder is op jonge leeftijd hier aan overleden. Ter nagedachtenis aan haar en familieleden van mij ga ik deze uitdaging aan. Voor iedereen die nog met deze slopende ziekte te maken krijgt is er veel geld nodig voor onderzoek en voorlichting om er voor te zorgen dat iedereen in de toekomst kan genezen van kanker!!!

Ik ga voor minimaal 4 keer Alpe d`HuZes beklimmen om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen.

Steun mij en doneer een bijdrage om  tot een groot succes te komen.

Dat kan op:

Rabobank no. 3753.30178

t.n.v. Adri Bennis

O.v.v. Donatie ALPE d`HuZes en je naam

Rechtstreeks doneren kan ook, ga dan naar: 

www.opgevenisgeenoptie.nl 

dan naar deelnemersacties 2012

en dan zoekfunctie Adri Bennis 

en dan kom je op mijn ACTIEPAGINA.

Bij voorbaat dank voor jullie donatie en medewerking.

Met vriendelijke groeten, 

Adri Bennis, 

Zuidveldt 1 

Zoeterwoude