Serious Request

  Blue Monday

Serious Request

 

Met dank aan heel veel mensen hebben we afgelopen donderdag in Het Blesse Paard ruim

2400,00 binnengehaald voor de actie van radio 3FM, SeriousRequest.

Het geld is binnengehaald door de goede drankomzet, de geweldige DJ, de oorverdovende bands, de leuke stand bij de deur en de mooie veiling items! Het geld is verdeeld over de nummers van de Stompwijkse bands en zal meegenomen worden naar de actie ZeriouZ Zoeterwoude 22 december a.s. in de Meester.

Met deze opbrengst zijn momenteel alle bands verzekerd van minimaal 1 nummer in de top 50 van nummers die a.s. donderdag in de Meester gespeeld gaan worden!

Graag willen wij de volgende bedrijven en mensen extra bedanken: Party Herberg “Het Blesse Paard”, Salon Silva, Bloemsierkunst “De Passie”, De Stompwijkse kaasboer, Andrea’s Haarstudio, Coop “De Graaf”, Studio Oase, IFP verhuur, Belt Music, Dion Sound Productions, DJ Robbin en Eric, Hekking B Band, Blue Monday, Fool Speed Ahaed, Bas Paardekoper & The Blue Crew. Ook Fanfare Juliana willen we bedanken. Zij doneren de opbrengst van het Kerstconcert van afgelopen zondag ook aan Serious Stompwijk.

Uiteraard bedanken we ook iedereen die zich op een of andere manier in heeft gezet om deze avond mogelijk te maken. Top!

Heeft u de avond gemist?

Ook nu nog kan u de bands steunen en dus het goede doel.

Doneer dan wat geld in één van de spaarpotjes in de winkels in Stompwijk of stort een bedrag op rekeningnummer47.16.38.951 t.n.v.Zeriouz Zoeterwoude o.v.v.de bandnaam en het nummer!

Natuurlijk kan u ook 22 december naar de Meester komen om live naar de top 50 te luisteren en nog wat geld te doneren aan het Rode Kruis: Thisone’sfor mama!www.zeriouzzoeterwoude.nl

 

Maarten en Mariska van der Meer