The Beatz

  kerstkrransje

H oera, het is bijna Kerstmis

 

Afgelopen week waren we twee keer geopend! Vrijdag gingen we een aantal jaren terug, want The Limit nam onze plek over voor een avond. Ze hadden er allemaal veel zin en wilden weer eens terug naar hun tijd. Naar mate de avond vorderde bleek dat zij niet de enige waren, die een aantal jaren terug wilde! Het werd al vroeg op de avond druk en iedereen had wel zin om helemaal los te gaan. De dj’s hadden die boodschap goed begrepen en draaiden alle lekkere nummers van de afgelopen jaren. Jammer genoeg komt aan elke avond een einde en moest na een leuke avond weer worden afgesloten.

Ook waren we zondag weer open. De dj’s draaiden alweer de fijnste nummers en er werd gezellig bijgepraat door de aanwezige mensen.

Aankomende zondag vieren wij ons Kerstfeest. Om bij dit feest binnen te komen, zijn er kaarten nodig. De kerstkaarten die we nog over hadden vlogen de deur uit, maar voor degene die nog geen kaartje heeft bemachtigd, er zijn er nog enkele verkrijgbaar!

Natuurlijk zijn we met oud en nieuw ook geopend! De deuren zullen vanaf half 1 open zijn! Heb je zin om het nieuwe jaar goed te beginnen? Kom dan gezellig een drankje bij ons doen!

Wil je meer weten over ons?

Kijk dan op www.beat-z.nl voor de agenda, foto’s van al onze feesten en de openingstijden!

Wij wensen jullie een fijne school- en of werkweek en we zien jullie allemaal binnenkort weer!

Het Beatz bestuur