Bierstube Gaandrie

Bierstube Gaandrië

Allereerst willen wij iedereen een heel gelukkig en feestelijk 2012 wensen.

Op zaterdag 21 januari is het zo ver, dan word onze lang gekoesterde droom werkelijkheid. Wij hebben al een paar jaar het idee om het Blesse Paard iedere derde zaterdag van januari om te toveren tot een heuse Bierstube oftewel een Oostenrijkse bergkroeg. Wij zijn al druk bezig met alle voorbereidingen voor dit feest. Wij hebben zelfs al een echt chalet weten te bemachtigen en natuurlijk kunnen ook de alom bekende biertafels niet ontbreken. Om helemaal in de sfeer te komen hebben we een echte Tsjechische volksmuziekband genaamd Západská weten te contracteren.

Aanstaand weekend komen Prins John, Page Wendy, Opper Hans en de mannen van de Raad van 11 weer langs om bij iedereen het boekje te brengen en de loten te verkopen. Dus houd u er rekening mee dat er zaterdag 7 januari in de buitenwijken en zondag 8 januari in de dorpskern van Stompwijk 2 mannen voor uw deur kunnen staan in onze herkenbare jassen van de Carnavalsvereniging. Schrik niet, deze mannen komen u het boekje brengen van dit Carnavalsseizoen en de loten verkopen waarvan de opbrengst volledig naar het kindercarnaval en het ouderenjongere carnaval gaat. Dus koopt u deze loten, dan steunt u ons hiermee om ook dit seizoen weer tot een succes te maken.Hier nog wat data:

Zaterdag 7 en Zondag 8 jan:                       Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 21 jan:                                        Gaanders Bierstube

Zaterdag 18 feb: Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders