Drukbezochte SOS-klaverjasmiddag

sos

Op tweede kerstdag werd de traditionele kerstklaverjasmiddag gehouden in het Blesse Paard door Stichting Oranjefeesten Stompwijk. Al jaren wordt de opbrengst van deze klaverjasmiddag gebruikt om oranjefestiviteiten te organiseren  op Koninginnedag en Bevrijdingsdag.

Voor de organisatie was het fijn om naast de vele trouwe kaarters, ook nieuwe kaartkoppels te verwelkomen. De beginnerscursus van Anneke van Bemmelen helpt startende kaarters om de fijne kneepjes van het klaverjassen onder de knie te krijgen en zo een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wellicht is het een goed voornemen om in 2012 eindelijk dit gezelligheidsspel te leren? U bent van harte welkom op de vrijdagavond om 20.00 uur in het Dorpshuis.

Na de inschrijving werden er lootjes verkocht voor de loterij. In het geval dat het klaverjassen niet zo zou lukken, was er voor iedereen toch een kans om met een leuke prijs naar huis te gaan. Dit jaar kon er in verband met de verbouwing van het Blesse Paard geen gebruik worden gemaakt van het podium en de bovenzaal. Aangezien er een grote opkomst was moesten er nog snel een aantal tafels bij gezet worden. Wij danken hierbij de kaarters voor hun geduld en het personeel van het Blesse Paard voor hun flexibiliteit en improvisatievermogen. Volgend jaar zal er zeker voldoende ruimte zijn voor iedereen om aan een lage tafel met een comfortabele stoel te kaarten.

De Stichting Oranjefeesten Stompwijk kijkt terug op een zeer geslaagde en vooral heel gezellige middag. Met een teruglopende gemeentesubsidie worden wij als oranje vereniging steeds meer afhankelijk van sponsors en de opbrengst van deze klaverjasmiddag. Wij hopen dan ook in 2012 op uw steun te mogen rekenen. 

Hieronder volgt de uitslag:

Jan en Cok Faas                                                            6553

Johan v Nieuwland en Leander Lelieveld                          6129

Leny Overdevest en Theo vd Bosch                                 5833

Shirley Brugman en Angelique van Hoeijen                      5783

Paul Knebel en Ernie Klijn                                              5753

Monique Halverhout en Luus                                          5727

Lydia Luiten en Ron v.d.Salm                                         5714

Frank van Rijn en Maurice vd Bosch                               5691

Gerda vd Bosch en Ank vd Bosch                                   5668

Kees en Rob de Jong                                                    5570

Roelie en Cock vd Vegt                                                 5479

Jen en Mars                                                                 5478

Dick v.d.Salm en Donny v.Marwijk                                5443

Fried en Lia de Jong                                                     5433

Rick Luiten en Siem                                                     5413

Jan Moes en Ruud van Hoeijen                                     5375

Lenie Overdevest en Irma vd Bosch                              5351

Hans en Ellen  Nieuwland                                            5333

Toos en Gré Luk                                                         5299

Joeri v.d.Salm en Rosa v.d.Salm                                  5269

Nel en Arno Turkenburg                                              5252

Lenie en Ton Zuidgeest                                               5222

Cisca en Wim van Boheemen                                       5216

De Aanmoedigingsprijs was dit jaar voor Jos en Carla van Santen.

Wij bedanken administratiekantoor van Boheemen voor de extra prijzen die zij in verband met hun jubileumjaar aan de SOS hebben geschonken. Daarnaast bedanken wij Bloemsierkunst de Passie en kapsalon Andrea voor hun sponsoring. Het Blesse Paard danken wij voor hun gastvrijheid. Wij hopen u ook dit jaar weer te ontmoeten op Koninginnedag en Bevrijdingsdag.

Stichting Oranjefeesten Stompwijk