CDA trakteert Stompwijkse ouderensoos op smakelijke oliebollen

cda

Op dinsdag 28 december trakteerden leden van het CDA oliebollen tijdens de ouderensoos. “De oliebollen vielen erg in de smaak”, aldus gemeenteraadslid Yvonne van Boheemen. Het uitdelen van oliebollen aan de KBO soosleden in Stompwijk maakt deel uit van de inmiddels traditionele CDA oliebollenactie in alle zorginstellingen binnen onze gemeente.

Tijdens het uitdelen in de ouderensoos zei gemeenteraadslid Yvonne van Boheemen dat constante aandacht voor Stompwijk nodig blijft. Zij gaf ook een toelichting op een aantal bijzondere resultaten in 2011 in Stompwijk: het voetgangers pad bij de Meerlaan is gerealiseerd; ondernemers in Stompwijk hebben zich verenigd in MKB Stompwijk en zijn in gesprek met de gemeente; de renovatie van de Sint-Laurentiuskerk is zeer geslaagd dankzij de inzet van veel vrijwilligers; Buitenschoolse Opvang is nu in Stompwijk zelf geregeld; de nieuwe Hoge Brug zorgt voor een aantrekkelijke entree van Stompwijk en met het verdwijnen van de verspreid liggende kassen wordt de omgeving van Stompwijk weer een stukje groener. Momenteel wordt er gewerkt aan het bestemmingsplan Landelijk Gebied, dat in februari in de gemeenteraad zal worden behandeld. In 2012 zal de verzakking aan de Stompwijkse weg definitief worden aangepakt en wordt er verder gewerkt aan de grote projecten zoals de rondweg, Kultuurhus en woningbouw voor senioren.

Namens het CDA, Yvonne van Boheemen (yvonnevanboheemen@casema.nl)