parochieberichten

Woensdag 4 januari is het secretariaat in de pastorie gesloten!

Weekvieringen in de  RK H. Laurentius Parochie. 

Zaterdag    07 jan.           19.00 uur     geen viering

Zondag      08 jan.            11.00 uur     woord en communieviering met  parochiekoor   Voorganger diaken H. Peters

Misintenties

Zondag 7 januari 11.00 uur voor de overleden weldoeners van de parochie, overleden ouders Vreeswijk – v. Leeuwen, Leen en Josien Lourens, Arie – Marie en Kees Olstoorn, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten – v.Leeuwen, Aad Luk, Cor Bolleboom – Zoetendaal, Femia Janson – Sloot, Henk Luiten, Jo Verhagen – Hoogendijk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Gerard Geus, Cok Hilgersom, Gerarda Knijnenburg -v.d. Lubbe, Bertus v. Vliet, Nicolaas v. Schie, Bas v.d. Helm, Maartje Tuit – Noorlander en voor een goede gezondheid van huis- en staldieren.

Kerkhulpen                       Kosters                         Lectoren    Misdienaars 

Zaterdag 07 jan. 19.00 u   Antoon v. S.                    geen            geen

Zondag   08 jan. 11.00 u   Antoon v. S                    M. Turk         Bart v. Santen/ Simon v. Es

Kerk versieren

Ook dit jaar was onze mooie taak om de kerk in kerststemming te brengen. Wij doen dat met ons team al 40 jaar. De K.B.O en de kerstviering van de kinderen, hebben er ook dit jaar weer van genoten. Ik wil daarom iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen om tot een mooi resultaat te komen. Ook natuurlijk de sponsoren voor het schenken van de bloemen en planten. Ook dit jaar was het super kwaliteit, wij willen namelijk de bloemen mooi houden tot na Nieuwjaar en dat is gelukt, dank daarvoor.

Ik hoop dat ik volgend jaar weer op ieders hulp kan rekenen.

Namens ons allen, Bep van der Voort