Beatz

Beatz

Oud en nieuw

We zitten in de tweede week van 2012 en hebben oud en nieuw alweer achter ons gelaten. Maar even over de avond zelf. We hebben het jaar weer gezellig feestelijk ingeluid en hopen dat er meer van zulke feesten komen! We hadden zoals ieder jaar een prachtig vreugdevuur dat stipt om 00:00 aanging terwijl het kerkplein weer vol stond met vele dorpsbewoners. Het feest ging tot de vroege uurtjes door waarna iedereen weer rustig zijn bedje opzocht.

Afgelopen weekend

Dit weekend waren we maar een keertje geopend en dat was op de zondag. Er werd weer een lekker drankje gedaan waarbij het weekend lekker werd nabesproken.

Aankomend weekend

Dit weekend zullen we 2x zijn geopend. Op vrijdag zullen we Ladies Night hebben en zoals iedereen al weet zijn de vrouwen in het voordeel. Ze krijgen korting op ons assortiment en de DJ’S zullen alle nummers draaien die ze aanvragen.

Nog een fijne school/werk week en tot vrijdag!

Groeten, het bestuur