Bijna gaan we weer los

BIJNA, BIJNA, BIJNA GAAN WE WEER LOS !!!!!!!!

Prins John, Paga Wendy, Opper Hans en de mannen van de Raad van 11 hebben weer hun uiterste best gedaan om bij iedereen het Carnavalsboekje te bezorgen. Ook werden er dit weekend weer loten verkocht voor de loterij. Op zaterdag waren de buitenwijken van Stompwijk aan de beurt op zondag gingen we in het dorp langs de deuren.

Graag willen wij hierbij ook iedereen bedanken voor het kopen van de loten want zoals jullie natuurlijk wel weten gaat de gehele opbrengst naar de kinderen en ouderen carnaval. Als u geen boekje heeft ontvangen kunt u contact opnemen met Nel Klijn of even ophalen bij Dr. van Noortstraat 12L.

Op zaterdag 21 januari gaan wij Het Blesse Paard verbouwen tot een bierstube. Hier kunnen de lange biertafels en een band natuurlijk niet ontbreken. De band die wij hebben weten te strikken is genaamd Západská dit is een Tsjechische kapel. Op deze avond zullen de deuren van Het Blesse Paard zoals altijd om 21.00 uur open gaan. En bent u van harte welkom om samen met ons deze avond tot een zeer groot succes te maken.

Hier nog wat data :

21 januari : Bierstube Gaandrie (Het Blesse Paard),

15 tot 21 februari : Carnavalsweek.

Voor meer info en data www.degaanders.nl

P.R. De Gaanders