Kringkampioenschappen en winter oefen springen

De Blesruiters … altijd en overal actief www.blesruiters.nl

Afgelopen zaterdag 7 januari heeft Britt Doelman met haar Padovano meegedaan aande Kringkampioenschappen bij de paarden in Lisse. Voor de winter Kringkam-pioenschappen rijden alle deelnemers 1 proef die door twee juryleden wordt beoordeeld. Britt is 18 jaar geworden en rijdt daarom sinds 1 januari 2012 bij de paarden.

Het was haar eerste wedstrijd in het Z1. Er waren in haar groep totaal 8 deelnemers. Britt vond zelf dat ze een fijne proef had gereden en dat bleken de twee juryleden toch ook te vinden. Ze waardeerden haar proef met 196 en 203 punten wat totaal 58.68 % opleverde. Britt is hiermee Reserve Kringkampioen geworden. Een geweldig resultaat! Bovendien mag Britt hierdoor ook meedoen aan de Regio Kampioenschappen op zondag 5 februari bij manege De Prinsenstad in Delft. 
Britt, hartelijk gefeliciteerd namens alle Blesruiters 

Winter-oefen-springen bij de Blesruiters

De data van het winter-oefen-springen in 2012 zijn op de zondagen 29 januari, 26 februari en 25 maart. We beginnen om 11.00 uur en we werken van hoog naar laag. De hoogtes zijn: 40, 60 en 80 cm. In het clubhuis ligt een inschrijfformulier, maar je kunt je natuurlijk ook per email opgeven bij Rina via rina.vandenbosch@gmail.com Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.