Bierstube Gaandrië aanstaande zaterdag

Aanstaande zaterdag Bierstube Gaandrië  !!!!!!!

Aanstaande zaterdag is het zover dat de Bierstube Gaandrië plaatsvindt in het altijd gezellige Blesse Paard. Dit nieuwe, gezellige feest is natuurlijk weer aanleiding tot een zeer gezellige avond. Tussen alle VV/ZZ avonden door is er natuurlijk weer plaats voor een avondje. Dit thema speelde al een paar jaar door ons hoofd heen. Dit is werkelijk een droom die uitkomt voor de Gaanders. Wij gaan Het Blesse Paard omtoveren tot een Oostenrijkse bergkroeg met een heus chalet erin. Zelfs een band hebben we weten te strikken voor aanstaande zaterdag. Ook DJ Kevin is weer van de partij die jullie vast wel herinneren van het straatcarnaval.

Dus komt allen 21 januari naar het Blesse Paard !!!!!!

En natuurlijk komt ook de carnavalsweek er weer aan. Dit feest vindt natuurlijk zoals jullie allemaal wel weten plaats vanaf woensdag 15 februari en duurt tot dinsdag 21 februari. Met op zaterdag 18 februari natuurlijk één van de hoogtepunten met de optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Hier nog wat data :

Zaterdag 21 jan: Gaanders Bierstube
Zaterdag 18 feb: Optocht, straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders