The Beatz

Afgelopen weekend

Dit weekend waren we 2x geopend. Het eerste thema van 2012 was ladies night. Zoals de naam al zegt, draaide deze avond om de dames. Ze kregen korting op ons assortiment en de DJ’s draaiden de dames’ favoriete platen. De avond was heel gezellig en iedereen ging rond een uurtje of 1 richting huis. Ook zondag waren we geopend en werd er natuurlijk druk gesproken over de overwinning op onze buren SJZ.

Komend weekend

We zullen dit weekend alleen op de zondag open zijn. Kom gerust langs als je je weekend gezellig met een drankje en wat muziek wilt afsluiten.

Dutch Night

Vrijdag 27 januari zullen we het thema Dutch Night geven. Deze avond staat geheel in het teken van Nederlandse muziek. We hebben ook voor deze avond een dresscode. Je moet iets van oranje aan hebben. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan en de entree is gratis!

We hopen dat jullie nog een fijne school/werk week hebben en voor de mensen die examens hebben veel succes!

Groeten, het Bestuur