Depressie

Depressie

Het is vandaag Blue Monday, de 3e maandag van de maand januari. Een dag waarop depressies hoogtij vieren. Het is halverwege de winter, de dagen zijn nog kort en het weer veelal somber en de lente nog ver buiten beeld. Je salaris is allang op en voornemens beginnen alweer te verflauwen.

Vandaag doen we hier niet aan, blauwe lucht en een optimistisch zonnetje maakt de  boel al een stuk vrolijker.

Waar we bij de redactie niet vrolijk van worden is de apparatuur dat nog moeizaam werkt, contactpersonen vanuit de email zijn allemaal overboord gegaan en moeten nog op gevist en bevestigd worden. Vooral onze abonnees zijn hiervan de dupe.

Alles werkt net anders en dat is ook zo met het binnenhalen van de post en de opmaak hiervan. De verbinding met de printer is verstoord. Kortom het loopt allemaal nog niet echt geweldig. We troosten ons dat het elke week beter gaat en we hopen dat de problemen maar voor een blauwe maandag zijn.

Petra