Bierstube Gaandrië zeer groot succes

gaanders

Bierstube Gaandrië zeer groot succes !!!!

De eerste uitvoering van de Gaanders Bierstube is zeer succesvol verlopen. Nadat de band de sfeer in de zaal bracht maakte DJ Kevin de avond helemaal compleet. Onze Carnavalsvrienden uit Leidschendam genaamd de Damzwabbers waren ook van de partij. Daardoor werd deze avond misschien wel nog gezelliger. Met zelfs nog een zangwedstrijd tussen de Prinsen en Pages, of dit Voice of Holland waardig was laat ik even in het midden. Al met al dus een zeer geslaagde eerste editie van de Gaanders Bierstube. Dit concept willen wij iedere 3de zaterdag in januari gaan houden. Er werd ook gretig gebruik gemaakt van de houten tafels en ons kleine chaletje.

Vanaf aankomende week kunt u zich op de site inschrijven voor de Carnavalsoptocht van dit jaar.


15 tot 21 februari : Carnavalsweek.

Voor meer info en data: www.degaanders.nl

P.R. De Gaanders