The Beatz

We zijn de maand febuari begonnen met 1 openingsavond. Dit is de wel bekende zondag avond!  De deuren gingen om 7 uur open. Al snel kwamen er mensen binnen die hun weekend gezellig wilden afsluiten! Er werd zoals weer vrolijk gelachen en een drankje gedaan. Na een gezellige avond moest er jammer genoeg weer worden afgesloten.

 Aankomende week zijn we twee keer geopend!

Vrijdagavond is er Let The Duck Out! Deze gehele avond zal in het teken staan van Flügel! De deuren gaan om 9 uur open, dus zorg dat je er optijd bij bent. Ook zijn er nog Apres Ski kaarten verkrijgbaar! Het worden er telkens minder, dus zorg dat je er snel bij bent!

 Volgende week vrijdag, 17 Februari, staat de gehele avond in het teken van de carnaval! Op de avond zelf zullen er nog een aantal “Special Guests” langs komen. Zorg dat je er op tijd bij bent om hen niet te missen!

 Zaterdag 10 Maart wordt het inmiddels bekende feest Apres Ski weer georganiseerd! Special guest dj voor deze avond is Dj Kicken! 2 jaar geleden zette hij de hele tent al op zijn kop en dat zal dj kicken dit jaar zeker weer opnieuw gaan doen!Kaarten voor dit niet te missen feest zijn €5,- per stuk en aan de bar in Beatz te verkrijgen! Wees er snel bij want op = op!

 Agenda voor komende weken:

Vrijdag 10 Februari; Let The Duck Out

Vrijdag 17 Februari; Carnaval

Zaterdag 10 Maart; Apres Ski

 

Wil je meer weten over ons?

Kijk dan op www.beat-z.nl voor de agenda, foto’s van al onze feesten en de openingstijden! Wij wensen jullie een fijne school- en of werkweek en we zien jullie allemaal binnenkort weer!

Het Beatz bestuur.