Paultje Pils met Toeter: Carnavalskraker 2012?

Na de nodige studie van de Brabantse gezelligheid, is het hem gelukt: Paultje Pils heeft zijn eigen carnavalsplaat. Sterker nog, hij is gevraagd door Rocket Agency, het management van ook-ooit-begonnen-als-carnavalsact René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon.

Met de kneiter Toeter (“Roettoettoettoetoet Wat een toeter!”) kreeg hij de nodige aandacht in de Coen en Sander Show op 3FM. Maar een échte hit wordt het natuurlijk pas als je fans hebt.

Wil jij ook Paultje Pils steunen? Natuurlijk!

Stem bij Giel op de Carnavalshit van het Jaar: http://giel.vara.nl/Stem-nu.918.0.html (dit kan tot uiterlijk dinsdag) Download Toeter van Paultje Pils van Itunes (dit kan nog heel lang, maar wees er snel bij, op=op)

Veel groeten van de trotse familie van Paultje Pils