Carnavalsconcert fanfare Juliana

Een Speelgoed Concert!  Jij komt toch ook?

Heb jij van Sinterklaas of met Kerstmis een mooie speelgoed gitaar gekregen, of misschien wel een saxofoon, trompet of een ander speelgoed instrument? Kom dan  zondagmiddag met je speelgoed instrument naar Het Blesse Paard! Om 15.30 uur begint dan het “Speel-Goed” concert. Zoals elk jaar op de zondagmiddag tijdens het carnaval wordt Het Blesse Paard gevuld met de muzikale klanken van de Fanfare en het Oud Prinsenkoor “The Old Princes in Harmony”.

Een “Speel-Goed” Carnavalsconcert, aanvang 15.30 uur, Het Blesse Paard

De Fanfare speelt deze middag natuurlijk muziek die alles met speelgoed te maken heeft. Alle kinderen met hun eigen speelgoed instrument krijgen de kans om even met ons mee te spelen. Je zult merken dat het ontzettend leuk is om met elkaar muziek te maken, vooral met zo een heel groot orkest. Dus zoek je speelgoed instrument snel op. En oefenen van te voren hoeft niet hoor, maar mag natuurlijk wel!

Uitgespeeld op je “Speel-Goed” instrument

Ben je al uitgespeeld op je speelgoed instrument en wil je een echt instrument leren spelen? In samenwerking met school zijn er weer nieuwe muzieklessen gestart. Een eerste groep is al van start gegaan op de maandagmiddag na school. De nieuwe muziekdocente, Rachel, is erg enthousiast en heeft er veel zin in. Met de muzieklessen leer je de belangrijkste dingen, zoals ritmes, noten lezen enzovoort. Heb je ook interesse, dan loop je even langs op de maandagmiddag of informeer je even op school.

De K3 Hitmix, The Muppets, maar ook muziek uit o.a. Toy Story, zal de zaal vullen zondagmiddag. Dus dat belooft een “speel-goede” middag te worden!

Tot zondagmiddag 15.30 uur,

met vriendelijke groet,

Fanfare Juliana