parochieberichten

Weekvieringen in de  RK H. Laurentius Parochie

Woensdag 15 febr. 09.00 uur                           kerkschoonmaak

Vrijdag       17 febr. 12.00 uur                         uitvaartviering voor Gerardus Pijnaker

                                                                     met parochiekoor, waarna crematie

                                                                    in de Meerbloem te Zoetermeer

                                                                    Voorganger Diaken Peters

Zaterdag     18 febr. 19.00 uur                       geen viering

Zondag       19 febr. 11.00 uur                       carnavalsviering met het prinsenkoor.

                                                                    Voorganger diaken Henny Peters

Overleden: Gerardus Alexander Pijnaker in de leeftijd van 83 jaar.

Misintenties

 Zondag 19 febr. 11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Riet Knijnenburg v. Vliet, Fam. Knijnenburg -v.d. Lubbe, Fam. Oudijk, Wout Brugman, Leo Luiten, John Knebel, Joop Olijhoek, Jaap en Sjaan van Es– van Santen, Aad en Nel Oliehoek-v.d.Ploeg, Ton en Carla v.d. Bosch, Jeanne v.d Bosch –v. Haaster, Cors v.d. Bosch, Jan Hubert Frauenfelder,  Kees Overdevest, Nico v. Boheemen, Bert de Jong, Lena de Jong – v.d. Geest, Elisabeth Maria Lelieveld -v. Veen, Frans Koorevaar, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten-v.Leeuwen, Cor Bolleboom – Zoetendaal, Femia Janson-Sloot, Henk Luiten, Jo Verhagen – Hoogendijk,   Jaap Warmerdam, Gerard Geus,  Cok Hilgersom, Gerarda Knijnenburg -v.d. Lubbe, Bertus v. Vliet, Nicolaas v. Schie, Bas v.d. Helm, Barry van Bohemen, Maartje Tuit – Noorlander, Tiny Bergen – Bunschoten, Gerarda de Jong -v.d. Poel, Piet Janson, Corrie Groeneweg -v. d. Kerkhof.

Kerkhulpen                          Kosters         Lectoren      Misdienaars

Zaterdag 18 feb.  19.00 uur  Antoon v.S       geen               geen

Zondag   19 feb.  11.00 uur  Antoon v.S       geen              Ashley Janson./ Annika Luk

Mededeling van uit het secretariaat

Actie Kerkbalans

Wat is de kerk mij waard?

Deze weken kunt u de enveloppe met daarin de circulaire met begeleidende brief weer in de bus vinden, wij hopen dat u uw bijdragen voor dit prachtige gebouw wilt blijven ondersteunen zodat het een ontmoetingsplaats kan blijven voor u en ons.

Gezien het bezoek in de vieringen, rouwtjes en trouwtjes, filmpresentatie en andere activiteiten is dit gebouw een onmisbare schakel in ons dorp.

Wij danken de mensen zeer, die dit in hun geldelijke bijdrage het afgelopen jaar hebben laten blijken, toch sluiten wij weer een acceptgirobiljet bij voor uw bijdrage in het komende jaar. Wij rekenen weer op u.  

Het secretariaat

Kerkschoonmaak

Woensdag 15 februari om 09.00 uur gaan wij de kerk schoonmaken. Iedereen die even een handje wil helpen is van harte welkom. Wij zorgen voor de koffie met wat lekkers, ook zullen wij de verwarming activeren voor een aangename temperatuur. Graag tot ziens.

Werkgroep schone kerk