Hallo allemaal

hallo allemaalHallo allemaal……..

Wij willen nog een keer aan iedereen vragen of jullie nog een keer op ons willen stemmen. We willen graag bovenaan blijven staan. Dat kan alleen dankzij jullie stemmen!! Je kan blijven stemmen t/m 1 maart 2012.

The Rocking Angels en Fabiënne & Joysi doen het ook hartstikke goed bij de JuniorSongFestival 2012 dankzij jullie stemmen. We staan nog steeds aardig bovenaan. Fab & Joy met HOLIDAY staan al 2 weken lang bovenaan met ruim 10.303 bezoekers. (dat zal ondertussen nu wel hoger staan)  Via deze link zappmixer.avro.nl/jsf/bekijk-mix/

d7628902c77809e76a72d1400b30abdb  kan nog steeds gestemd worden op The Rocking Angels.

Via deze link: zappmixer.avro.nl/jsf/bekijk-

mix/6b0f8518271f4f76defb576fab07d830 voor Fabiënne en Joysi.
Het liedje van The Rocking Angels heet: L.O.V.E. Het gaat over oorlogskinderen die niet naar buiten kunnen spelen of niet normaal kunnen opgroeien omdat in hun land oorlog  is. Met dit lied willen we zeggen dat de grote mensen moeten stoppen met dat geruzie en dat de kinderen liefde nodig hebben om te leven. Er is maar ÉÉN geloof: L.O.V.E.!!!  

Wel eerst een nieuw account aanmaken om op ons te stemmen, ‘t is zo gebeurd. Doen hoor!!

Wij willen jullie alvast bedanken voor het stemmen!!!

Joysi Olijhoek, Fabiënne Lamet, Zoë Granneman, Luca Janson, Stephanie Janson & Noura Benarsa