live in Stompwijk

Iedere band SPEEL(T) GOED bij

Het lijkt nog een eind weg, maar zaterdag 17 maart is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Live In Stompwijk. Deze avond zullen er wederom 2 “jonge” bands optreden in het Dorpshuis. Deze week stellen we de band voor die om half 9 als eerste het podium zal betreden en dat is:Suffex

Deze band is ontstaan in Leiden in 2003 en speelt sinds 2005 in de huidige samenstelling. In 2008 werd de “A Dozen  Faces” EP uitgebracht, waarna er in 2009 aan menig band-contest werd meegedaan. Dit resulteerde in een 1ste prijs bij de “Rijn- en Wouden Popprijs” een 3e plaats bij de regiofinale van “The Next Stage” en een halve finaleplek bij de “Grote Prijs van de Bollenstreek”.  Eind 2011 werd hun debuutalbum “Your Turn” uitgebracht, die onder andere op 14 januari j.l. gepromoot werd in Café de Gouden Leeuw.

De muziek van Suffix is te omschrijven als melodieuze hardrock/metal. De band staat live als een huis, met sterk gitaarspel, een solide ritmesectie en een zanger die zowel het clean zingen, als powerful screams  en grunts beheerst.

Muziek en meer info over deze band kun je vinden op: www.suffixband.com/

 Volgende week zullen we de 2e band, Maggie’s Bookshop, voorstellen en zijn er vanaf woensdag 22 februari kaarten te koop voor deze avond. Natuurlijk kun je het laatste nieuws over Live In Stompwijk ook volgen via  

www.twitter.com/liveinstompwijk en www.facebook.com/liveinstompwijk

Live In Stompwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds 1818