Hallo kinderen

hallo kinderenHallo kinderen

Zoals ieder jaar gaan we met z’n allen weer op ponykamp

Er gaan al 11 kinderen mee maar we hebben nog enkele plaatsen beschikbaar. Wij gaan dit jaar weer de laatste week van de basisschoolvakantie en gaan zaterdag 11 augustus vertrekken en komen zaterdag 18 Augustus  weer terug.

Het is altijd een belevenis voor de kinderen om op ponykamp mee te gaan. Dus heb je nog geen vakantie besproken en wil je altijd al graag met je paardje het bos verkennen met een stel gezellige meiden dan ben je van harte welkom!
Ieder jaar maakt de afzender een mooi album (is ook kokkin) om nog eens terug te kijken wat je allemaal hebt beleefd incl. alle gemaakte foto’s van ponykamp! Je kan je opgeven bij

yvonnedegrootschoo@hotmail.com (is ook kokkin) of

fotografiecarmen@hotmail.com

CArmen