bibliotheeknieuws

Activiteiten in de Voorjaarsvakantie

Wii-competitie: Mario Kart en Just Dance op donderdag 1 maart van 14:30 – 16:30 uur in de locatie Leidschendam.
Kom gamen in de bibliotheek. Kom je race skills laten zien met Mario Kart. Of wil je liever zelf bewegen? Dat kan ook met Just Dance 2. Meld je aan via de website van de bibliotheek of aan de balie. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Prijs leden:€ 0,50; Prijs niet-leden:€ 1,00.

Poëziealbums gezocht voor de Bibliotheek aan de Vliet

De Bibliotheek aan de Vliet is op zoek naar oude Poëziealbums voor een kleine tentoonstelling in het kader van de Boekenweek 2012 van 14 tot en met 24 maart. De Boekenweek heeft dit jaar als thema “Vriendschap en andere ongemakken” en staat in het teken van de nieuwe sociale media, zoals Hyves, Facebook en Twitter. Maar ook vroegere uitingen van vriendschap horen hier natuurlijk in thuis, zoals de prachtige Poëzie – of Poesiealbums zoals we die vroeger kenden.

Als u uw album wilt uitlenen aan de bibliotheek voor een expositie in de vitrines in de locaties Voorburg en Leidschendam, dan kunt u uw album vóór 1 maart a.s.  in een gesloten envelop t.a.v. Esther Dekker, afgeven bij de informatiebalies van beide bibliotheken. In de envelop graag een briefje met uw naam, adres en telefoonnummer, zodat we alle albums na afloop weer aan de rechtmatige eigenaren kunnen overhandigen. Wij hopen dat u uw mooie jeugdherinneringen met anderen wilt delen. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Esther Dekker van de bibliotheek via edekker@bibliotheekaandevliet.nl of per telefoon 070 2400250.